Bypresten > Hva gjør Bypresten > Aktiviteter

Aktiviteter

Som alle andre har rusavhengige også lyst til å holde på med fritidsaktiviteter. Vi prøver å legge til rette for at mange kan få delta og bruke sine resurser, evner og det de har lyst til. Uansett er fysisk aktivitet godt for både psyken og fysikken. Ikke minst er gleden over mestring en god opplevelse.

Volleyball

Hver onsdag ettermiddag fra 17.00 til 18.30 spiller noen av oss volleyball sammen med ansatte og brukere av Funkishuset. Dette er et lavterskel tilbud slik at mange skal ha muligheten til å delta. Vi legger vekt på at det skal være moro. Høye sportslige prestasjoner kommer derfor i annen rekke. Men vi kan svette, spille, leke og ha det gøy sammen. Den sportslige leken er derfor i høysetet.

Golf

Flere med rusbakgrunn har fått del i gleden av å gå på en grønn og fin golfbane, dele frustrasjon og stjernetreff på ball, og ikke minst være sosiale sammen med andre golfere. I Rogaland med gode baner er golf nesten blitt en helårsidrett, til glede for mange, og gir dermed mulighet for oss å tilby våre kontakter.

Turer

Mange er glad i turer. Det kan være en gåtur langs stranda en fin vårdag, en lengre tur til Preikestolen en høstdag eller lenger turer på sommer og vinterstid.

 

Hvert år har vi en 4 dagers tur til et fint leirsted på Sørlandet sammen med Crux oppfølgingssenter og Åna fengsel.

Ellers har vi vært på både raftingtur og alpinturer i Sirdalen. Det gjør godt å være ute i frisk luft, mosjonere litt og nyte naturen.